Bokszaktraining

Bokszaktraining


De bokszaktraining is een training waarbij gebruik wordt gemaakt van lange bokszakken.
Op deze bokszakken worden verschillende boks- en traptechnieken geoefend.

Je wordt uitgedaagd om de verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor doe je krachtoefeningen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen.
 
Onze zaktraining is een geweldige combinatie van krachtsport en cardio workout en waarbij je flexibiliteit opbouwt. Wat levert bokszaktraining op? Je gaat afvallen doordat het boksen je een hoge vetverbranding oplevert terwijl je conditie gaat toenemen door deze intensieve training. Het reactievermogen wordt scherper en je balans, je snelheid en co√∂rdinatie worden beter. Deze bokszaktraining is er voor iedereen, van jong tot oud. En het maakt niet uit of je nu man of vrouw, een beginneling of een gevorderde bent. De training is er voor iedereen vanaf 14 jaar oud. 


Trainen op de bokszak is je compleet uitleven en je lichaam snel in topvorm te krijgen! Een leuke manier om vet te verbranden en waarbij je jouw conditie opbouwt en waarbij je zelfverzekerder gaat voelen. En het is veilig want je hebt geen fysiek contact met een ander.